De soundtrack van jouw event.

Group picture of 80's cover band Radio Spandex celebrating in convertible car with champagne and firework

Op zoek naar muzikaal entertainment tijdens jouw zakelijk evenement? Dan heb je met Radio Spandex een professionele partner aan je zijde.

Of het nu gaat om een personeelsfeest, klantenevent, netwerkavond of een jubileumviering voor de geschiedenisboeken: onze ervaren artiesten en technici helpen jouw plan tot leven te brengen.

Want net als jou maken we graag indruk!

De superlatieven schieten ons tekort: we hoopten met Radio Spandex een liveband te boeken die het feest startte, in plaats daarvan stalen ze de show en bliezen ze het dak van de Ghelamco Arena integraal de lucht in!
– VDAB Oost-Vlaanderen

 

Sfeer en veel meer

Waarom moet Radio Spandex bovenaan je lijstje staan voor jouw bedrijfsfeest? Hier zijn vier goede redenen.

Group picture of 80's cover band Radio Spandex in a meeting room celebrating with high fives

Een feest voor alle oren

Jaren '80 muziek blijft onweerstaanbaar en onverwoestbaar. Van de catchy popsongs van Madonna en Wham!, tot de glamrock van Bon Jovi en Van Halen, er valt voor iedereen iets te (her)ontdekken.

Bij Radio Spandex vinden we dat brede eighties repertoire hét succesrecept voor een geslaagde party. Of je nu een dancing queen of luchtgitarist bent, een boomer of een zoomer: get into the groove and let the music move your feet!

​Je mag zelf de show stelen

Radio Spandex is niet zomaar een coverband, we zijn bovenal een feestband. Onze geboren entertainers laten het publiek luidkeels meezingen en meebewegen met de choreografieën.

We bespelen het publiek, trekken je het podium op, of komen zelf tussen de menigte. Kortom, we omarmen de spontaniteit van het moment. Samen met het publiek wordt elke show uniek.

Keyboard player of 80's cover band Radio Spandex playfully uses company copier to copy chest of bass player
Group photo of 80s cover band Radio Spandex in a meeting room, joyfully engaged during a training session

​Het oog wil ook wat

Niets is zo herkenbaar als de stijl van de jaren '80, met zijn extravagante kleding, clashende kleuren en weelderige kapsels. Daarom maken we de beleving compleet met onze zorgvuldig gekozen outfits en make-up.

Waarom er geen nostalgische thema-avond van maken? Je kan zelfs een 80's dresscode overwegen: fun en kleur op de dansvloer gegarandeerd!

Hoogwaardig geluid, moeiteloos en betaalbaar

Genieten van de show begint bij goed geluid. Daarom hebben we jou zo veel mogelijk gedoe en kosten bespaard op het vlak van techniek. Als organisator regel je in principe enkel de publieksspeakers (Front Of House), een podium en desgewenst licht. De rest voorzien wij.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Ten eerste werken we met professionele geluidstechniekers, die jarenlange ervaring hebben bij grote festivals en bekende artiesten. Zij weten als geen ander hoe ze de klank van Radio Spandex optimaal kunnen afregelen op iedere locatie.
  • Verder nemen we een eersteklas backline mee, vergelijkbaar met het materiaal van topbands. Hiermee bedoelen we geavanceerde digitale en draadloze apparatuur zoals mengtafels, microfoons en in-ear monitors. Zo moet je dit niet gaan bijhuren en blijft de eindfactuur vriendelijk.
  • Bij Radio Spandex tot slot geen eindeloze soundchecks: onze toestellen zijn vooraf afgeregeld, waardoor we verrassingen en vertragingen geen kans geven.
Group picture 80's cover band Radio Spandex at company reception desk with red retro telephone and staircase

Zij boekten Radio Spandex